Home   ::  MMC KOPRIVA  ::  REKREACIJA   ::  JUST DANCE

JUST DANCE

Total expression dance

Total expression dance je fuzija raznih plesnih tehnika, ali i grupnog rada u kojem se ne događaju samo puste sekvence koje se unedogled ponavljaju (nemojte misliti da je to kritika-nikako...ima i tog dijela) već se istražuje prostor, tijelo u prostoru, vlastita senzualnost u pokretu,ali i ne samo senzualnost vec i jasnoća, grubost, iskrenost, autentičnost, seksualnost, agresija i mnoge druge emocije koje se događaju u nama ovdje imaju slobodu i prostor izraziti se kroz pokret i glas.

TED nije običan tečaj na kojem se uče samo pokreti. Ovdje učimo prijeći preko vlastitih ograničenja i kroz grupni rad, pokret i glas izraziti sve ono što inače nikada ne bismo radi nekih društvenih normi, odgoja i slično.....a željeli bismo to....
Ovdje ćemo se baviti osvještavanjem daha, dodira i kontakta s drugima i sagledavanjem naših reakcija u takvim situacijama te na taj način vuči paralelu na naše reakcije u stvarnom svijetu.
Tijelo je izvrstan pokazatelj tko smo i kakvi smo, na koji način reagiramo, dišemo, živimo i volimo.
Ples i sloboda u pokretu nas mogu pokrenuti na mnogim nivoima, podizanje energije u tijelu i radost koja je nezaobilazan krajnji učinak na kraju sata ne ostavlja nikoga ravnodušnim.
Sekvence će se raditi, razmišljat će se u pokretu o pokretu i prepuštati ćemo se potpuno ( tko može;), meditirati ćemo, sjediti u šutnji i promatrati vatru, družiti ćemo se , istraživati i UŽIVATI.
Razne tehnike plesne, body work, tehnike podizanja energije i smirivanja,masaže na kraju sata se izmjenjuju.
Veselimo se zimskom solisticiju zajedno.

 

Cijena: 250,00 kn/mj

 

TERMINI: PONEDJELJAK I SRIJEDA OD 19.15-20.30

Prijave na : mmckopriva@gmail.com

ili

0922 155 358

Share on Facebook