Home   ::  MMC KOPRIVA  ::  RADIONICE   ::  TRANCE DANCE

TRANCE DANCE

01.02.2014. SUBOTA OD 19-22H

1.2.2014.  Live TranceDance večer i zvučna kupka s Tribal Jam Orchestra

'Duboko u sebi nosimo sve ljude koji su nam prethodili...' Liam Callanan, The Cloud Atlas

Drage plesačice i plesači, studeni mjesec započinje sjećanjem na one koji više nisu ovdje sa nama. Šamanske tradicije naročito su njegovale odnos prema precima, onima koji su još uvijek sa nama i naročito onima koji više nisu. Oživljeni duh predaka bio je izvor snage pojedinca. Ovu subotu plesat ćemo za sve naše pretke. Da nije bilo njih, sada ne bismo bili ovdje i to je prilika da izrazimo svoju zahvalnost. A uranjanjem u vlastito tijelo imamo mogućnost osjetiti sve generacije svojih predaka. Svi oni žive upravo sada, i svi su prisutni u našem tijelu. Osnaživanjem ove veze putovanjem u vlastitu nutrinu, želimo pristupiti osobnoj moći i mudrosti koja nas je stvorila.

Svojim bubnjarskim umjećem pratiti će nas i voditi Krešo Oreški i njegov band Iroko.

Vidimo se u subotu Ana & Marin

KAD I GDJE: • 1.2. subota, od 19 do 22h • MMC Kopriva, Ilica 196

• Cijena: 100kn

PRIJAVE NA: • E-mail croatia@trancedance.com • mob Ana (098352050), Marin (0959010762)

POTREBNO JE DONJETI: 1) Povez za oči 2) Udobnu odjeću i obuću za ples. 3) Prekrivač ili dekicu za integraciju 4) Bočicu vode 5) Otvoreno srce ili želju za istim ;)

Nadolazeći TranceDance događaji:

• 1.2.2014. Live TranceDance večer...

• 21.2.-23.2.2014.g. Movement Medicine vikend radionica Krug i Mač (vodi Ya'acov Darling Khan)

Ako ne znate što je to TranceDance: TranceDance je šamanski ples koji se pleše s povezom preko očiju i vodi vas u stanje transa. Ples je slobodan i spontan, bez predodređenih koraka. Trans je stanje povezanosti sa samim sobom i prirodom koja nas okružuje. U takvom stanju moguće je pronaći odgovore na naizgled nerješiva pitanja, ostvariti više jasnoće, osobne moći i radosti u životu. Više možete saznati na www.trancedance.com

O voditeljima:

Ana Penavić - arhitektica po struci, plesom i pokretom kao duhovnom praksom se bavi više od 10 godina. Trening za TranceDance facilitatora je završila kod Wilberta Alixa 2007. godine u Bad Sulzi, Njemečka.

Marin Kovačević Hora – „Ples je jedina praksa koju moj ego ne uspijeva uhvatiti ni savladati i zato se njom bavim već više od 12 g., on me vraća tijelu koje je uvijek u sadašnjem trenutku i povezuje me s mojim krojenima koji su izvor snage i moći. Trening za facilitatora sam završo u Bad Sulzi 2007.g. kod Wilberta Alixa, a također sam ''apprentice'' pri School of Movement Medcine UK, osim plesom bavim se shiatsuom i akupunkturom."

Share on Facebook