Home   ::  MMC KOPRIVA  ::  RADIONICE   ::  BMC

BMC

body and mind centering

POČETAK RADIONICE 21.01.2014.

INDIVIDUALNE TERAPIJE

Body work je izraz koji se koristi u alternativnoj medicini za opisivanje bilo kojeg terapijskog rada ili  tehnike koja uključuje rad na ljudskom tijelu u obliku manipulativne terapije, rada s dahom  ili energetske medicine.

Body - Mind Centriranje je integriran i utjelovljen pristup pokretu, tijelu i svijesti. Razvijen od strane Bonnie Bainbridge Cohen, to je iskustvena studija utemeljena na izvedbi i primjeni anatomskih, fizioloških, psihofizičkih i razvojnih načela, koristeći pokret, dodir, glas i um. Posebnost leži u specifičnosti u kojima svaki od tjelesnih sustava mogu osobno biti utjelovljeni i integrirani.

Body work je kreativni proces u kojem utjelovljenje pažnje je bazirano u kontekstu samootkrivanja i otvorenosti. Svaka osoba je i student i predmet studije, a temeljni cilj je otkriti jednostavnost koja je u pozadini transformacije.

Body - Mind Centriranje je pristup koji ima gotovo neograničen broj područja primjene. Koristi se u pokretu, plesu, yogi, somatskim studijima, fizičkim i radnim terapijama, psihoterapiji, dječjem razvoju, obrazovanju, glasu, glazbi, umjetnosti, meditaciji, atletici i ostalim tijelo-um disciplinama.

 

PROGRAM:

CENTRIRANJE

BODY WORK

INTERAKTIVNE VJEŽBE

TJELESNOORIJENTIRANA TERAPIJA

 

Cijena 200.00 KN/H

Prijave na : mmckopriva@gmail.com

 

Voditeljica: Jasmina Bijron

BIO:

Plesom se bavi od svoje 4 godine ( Balet, Jazz, Suvremeni).

Suvremeni ples- SNDO- Master Class, Amsterdam

Master class: Suzanne Link, Karen Levi, Miloš Sofrenović, Alexandra Janeva (Amsterdam, Beograd)

BMC- tehnika - 2 godine class Jordis Jakubczick, Amsterdam

Budizam-2 god.- Maitreya Institut, Amsterdam

Vipassana- Dhamma Pajotta- Dilsen-Stocken, Belgija

Hatha Joga- od 19 godine- počela kod Tina Pavlina.

Jogu vodi posljednjih 9 godina kao i Suvremnei ples kroz koji kontinuirano radi i razvija temeljne principe rada na tijelu i duhu.

2011. završila 4- godišnji studij CIR-a (ex Snowlion) na Sljemenu u classu Lasla Pintera i Marine Nardin gdje je proširila znanje na direktan rad s emocijama te posljednje 4 godine radi s klijentima u vidu tjelesno orijentirane terapije i integrativnog rada.

Trenutno pohađa privatne satove Werbeck tehnike- "Otkrivanje glasa" kod Mary Crnković Pilaš (www.black-mary.com) koju koristi u svom radu.

Osnivačica je MMC Koprive i organizator svih programa unutar centra.

Bavi se video produkcijom posljednjih 9 godina.

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook