Home   ::  MMC KOPRIVA  ::  RADIONICE   ::  RADIONICA TAROTA

RADIONICA TAROTA

RADIONICA TAROTA

SUBOTA OD 14-18H

Za sve koji žele upoznati tarot i one koji postojeće znanje žele produbiti  (ili probuditi).

Na radionici u trajanju od 4 sata prolazimo cjeloviti sustav tarota sa svim pratećim aspektima uz one klasične divinacije.
Namjera i namjena je pomoću sustava tarot karata pokrenuti,transformirati određeni energetski obrazac u svrhu duhovnog napretka,iscjeljenja i općenito cilja prema kojem idemo.Krećemo od energetske pripreme i kroz rad s kartama dobivamo uvid u trenutno energetsko stanje našeg bića u svim njegovim dijelovima,emotivnom,mentalnom,duhovnom,fizičkom..Za svaku situaciju dobivamo odgovore i konkretna rješenja,korake koje treba poduzeti.
Govori nam o energijama s kojima je potrebno suočiti se ,integrirati ih i transformirati. Tarot je alat, oruđe,most između svijesti i podsvijesti.Radi na principu namjere i sinkroniciteta. Mapa je ljudskog iskustva u svijetu.Tako i služi kao kompas, orijentacija u vremenu, prostoru, dimenzijama.

Teme koje prolazimo su simboli, kolektivna svijest, mitologija, religija, znanost, umjetnost, metafizika, arhetipovi, odnos kolektivnog i individualnog, osobnog.

Radionica se sastoji od dva dijela

1. upoznavanje karata, povezivanje s njihovom energijom.

2. načini polaganja

Radionicu vodi Hrvoje Ban, 15 godina vodi tečajeve i radi individualna savjetovanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Po mogućnosti ponijeti tarot karte i bilježnicu.

Prijave na broj: 0919070430 (Hrvoje)

ili na mmckopriva@gmail.com

 

CIJENA:250,00 KN

 

U cilju je imati kontinuirano radionicu tarota jednom mjesečno.

Tarot u funkciji umjetnosti

Share on Facebook